Szkoła Podstawowa nr 4 w Przemyślu

Jadłospis

 

 

 

Koszt obiadów w marcu :  70,40  zł

 

SZANOWNI  RODZICE!

GODZINY PRZYJĘĆ PŁATNOŚCI ZA OBIADY

                                                                                        OD  1 -10 DNIA MIESIĄCA

 

Poniedziałek :                  715-815,          11 15 - 1230,            1430 - 1530

Wtorek, Czwartek:      715-815,          11 15 - 1230,             1400 – 1500

Środa:                                   715-815,          11 15 - 1230,             1415 – 1600

Piątek:                                 715-815,           11 15 - 1230

 

 

Poniedziałek 9.03

 Kapuśniak z mięsem

Makaron z serem, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą),

 

 Wtorek 10.03

 Rosół  z makaronem

Podudzie z rosołu, ziemniaki, surówka meksykańska kompot

alergeny: seler, gluten,

 Środa 11.03

 Krupnik

Filet rybny panierowany, ziemniaki   surówka z  marchwi i jabłka, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z  laktozą), jaja, ryby

 Czwartek 12.03

 Zupa ogórkowa z ziemniakami

Risotto z mięsem, warzywami i sosem   pomidorowym, kompot, owoc,

alergeny: seler, gluten mleko (łącznie z  laktozą)

 Piątek 13.03

 Grochowa z makaronem

 Kopytka z masłem i serem  sur.z marchwi,   kompot

 alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z        laktozą), jaja

Poniedziałek  16.03

Barszcz czerwony z jajkiem

Łazanki z kapustą kompot, owoc, porcja      marchwi

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja

Wtorek 17.03

Zupa jesienna z kaszą manną

Schab w sosie, ziemniaki, pomidor ze szczypiorkiem, kompot

alergeny: seler, gluten,

Środa 18.03

Pejzanka z makaronem,

Klopsy rybne, ziemniaki, sur. z  kwaszonej kapusty, kompot,

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z        laktozą ), jaja, ryby

 Czwartek  19.03

 Kartoflanka z czosnkiem,

 Ragout wołowe kasza gryczana,   szparagówka z masłem kompot,

 alergeny: seler, gluten, mleko  (łącznie z laktozą) ,

Piątek  20.03

Zupa fasolowa z makaronem

Kluski śląskie z serem, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko  (łącznie z laktozą),

  

* zastrzega się możliwość zmian w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych