Szkoła Podstawowa nr 4 w Przemyślu

Jadłospis

 

 

 

Koszt obiadów w styczniu : 50,60 zł

 

Poniedziałek  14 I

 Żurek z jajkiem i ziemniakami

Ryż z truskawkami, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja

 

Wtorek 15 I

 Rosół z makaronem

Podudzie z rosołu, ziemniaki, surówka meksykańska, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z        laktozą)

 

Środa 16 I

Pejzanka,

Ragout wołowe, makaron, szparagówka, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą)

 

 Czwartek  17 I

 Kalafiorowa z ryżem

Paluszki rybne, ziemniaki, surówka
z kwaszonej kapusty, kompot

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja, ryby

 

Piątek  18 I

Zupa fasolowa z makaronem

Kopytka z masłem i serem, porcja     marchwi, kompot,

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z        laktozą),

 

Poniedziałek 21 I

 Barszcz czerwony z jajkiem

Łazanki z kapustą, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą)

 

Wtorek  22 I

 Zupa ryżowa

Schab pieczony, ziemniaki, marchew z groszkiem
 kompot

alergeny: seler, gluten,

 

Środa 23 I

 Zupa koperkowa z ziemniakami

Gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna,

pomidor ze szczypiorkiem, kompot

alergeny: seler, gluten,

 

Czwartek  24 I

Zupa sorferino z makaronem,

Kostka rybna, sur. z marchwi i jabłka,  kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja, ryby

 

Piątek  25 I

Zupa grochowa,

Naleśniki z serem/dżemem i musem truskawkowym, kompot, porcja marchwi

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą)