Szkoła Podstawowa nr 4 w Przemyślu

Jadłospis

 

 

 

Koszt obiadów w listopadzie 43,70  zł

 

Poniedziałek  11 XI

Narodowe Święto Niepodległości

Wtorek  12 XI

Zupa gulaszowa,

Makaron z serem, kompot, owoc, porcja marchwi

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą),

 

Środa 13 XI

Zupa zabielana  z zielonego groszku
z ryżem

Bigos z pieczywem, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą) , jaja

Czwartek  14 XI

Kartoflanka z czosnkiem,

Ragout wołowe, makaron, szparagówka z masłem kompot,

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą) ,

Piątek  15 XI

Zupa grzybowa z makaronem

Kluski śląskie z serem, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą),

 Poniedziałek  18 XI

Żur z jajkiem i ziemniakami

Ryż z truskawkami i jogurtem

kompot, owoc, porcja papryki

alergeny: seler, gluten, mleko            (łącznie z laktozą), jaja

 

Wtorek  19 XI

Pomidorowa z makaronem,

Paluszki rybne, ziemniaki, sur. z kwaszonej kapusty, kompot, owoc

alergeny: seler, gluten, mleko (łącznie z laktozą), jaja, ryby

Środa  20 XI

Zupa ogórkowa z ziemniakami

Risotto z sosem mięsnym, kompot, owoc, porcja papryki

alergeny: seler, gluten mleko (łącznie z laktozą)

Czwartek  21 XI

Zupa jesienna z kaszą manną

Schab w sosie, ziemniaki, ogórek kwaszony, kompot

alergeny: seler, gluten,

Piątek  22 XI

Kwasówka z kaszą jęczmienną

Kopytka z masłem i serem,
kompot, porcja marchwi

alergeny: seler, gluten, mleko   (łącznie z laktozą), jaja

 

 

* zastrzega się możliwość zmian w jadłospisie z przyczyn od nas niezależnych